Wie is wie

Ons team staat steeds klaar om u iedere dag opnieuw de beste kwaliteit en service te bieden. Onze drie techniekers Marnic, Simon, Gaetan , helpen u graag om uw wagen perfect op punt te stellen zodat u en uw familie veilig op weg kunnen. Ze staan tevens in voor het herstellen van uw airco en zijn uitgerust met een volautomatisch station voor het hervullen van uw aircogas. Het herstellen van glassterren en het vervangen na glasbreuk is tevens geen probleem. Verkoop van banden rechtstreeks van fabrikant , aan de beste voorwaarden.

Daarnaast staan Chantal en Martine steeds tot u dienst om al uw vragen inzake administratie te beantwoorden! U kan hen telefonisch bereiken op het nummer 055/316315 voor een afspraak of een inlichting via mail ; info@garagecallens.be

Dirk Callens en zijn team verwelkomen u graag in onze showroom en werkplaats elke weekdag van 8.15u tot 12.00u en van 13.15u tot 18.00u. Op zaterdag is de werkplaats open in de voormiddag van 9.00u tot 12.00u, onze showroom van 14.30u tot 17.00u. U bent van harte welkom , om de modellen van dichtbij te leren kennen.

Samengevat:

  • Callens Dirk: zaakvoerder
  • Fobert Martine: boekhouding + Administratie
  • Rubbens Marnic: Technieker + Magazijn + opmaken bestekken herstellingen mechaniek + carrosserie .
  • Persijn Simon: Technieker
  • De Vos Gaetan: Technieker.
  • Callens Karel: Receptie , opmaken offerten nieuw en tweedehands verkoop.

U hebt een vraag of opmerking?

Laat het ons weten!
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
[recaptcha]